De kosten

En dan komt uiteraard de vraag: ‘Wat kost het?’

Als commerciële man moet ik u nu eerst uit gaan leggen dat het niet om de kosten gaat, maar wat het u opbrengt! Al die extra klanten die u krijgt et cetera. Maar ja, u zit nu dit te lezen met een portemonnee in uw beheer waar geld in zit, en elke cent kunt u nu maar 1 keer uitgeven! En laten we eerlijk zijn: dat uw website u als het goed is meer klanten op gaat leveren en dus geld… Dat is geen nieuws voor u!

De kosten zijn altijd tweeledig!

De kosten voor een website zijn opgedeeld in 2 delen: de jaarlijkse kosten en de eenmalige kosten. Jaarlijks moet u geld betalen aan een hostingpartij voor uw webruimte en uw domeinnaam (uw ‘URL’ ofwel websiteadres). Aan deze kosten ontkomt u nergens. Persoonlijk werk ik al jaren samen met dezelfde hostingpartij. Deze levert mij al jaren hoogstaande service voor zeer lage kosten. En bovenal: u bent er geen nummertje, maar u wordt gewoon bij uw naam genoemd. Bij Partners staat meer informatie over mijn hostingpartij.

De kosten voor het opzetten van een website (het design) is zeer afhankelijk van uw wensen. Hoeveel pagina’s wilt u hebben (voor elke behandeling een aparte pagina?) en de complexiteit van uw wensen.  Indien we uitgaan van echt de basis, dan moet u rekening houden met een bedrag van 349 euro exclusief BTW. En in de basis zit uiteraard wel een contactformulier, informatiepagina’s over u en uw bedrijf en de basis opzetten van uw Social Media (Facebook et cetera).

Een adviesgeprek kost niks!

Wilt u een eerlijk beeld hebben van UW persoonlijke situatie en de kosten die daarbij komen kijken? Maak dan gerust een afspraak! Voor een adviesgesprek met een heerlijke bak koffie reken ik niks! (En bent u gek op koffie? Onze koffie is versgemalen en indien u wenst maken we een heerlijke verse Cappuccino voor u! Al is wijn, cola of water ook geen enkel probleem.)

En bent u echt nog in de beginfase van de opzet van uw bedrijf? Dan help ik u gelijk met een ‘checklist’ waar u allemaal rekening mee moet houden. Want uw vak is uw vak… Maar bij het opzetten van een eigen bedrijf komt zoveel meer kijken! En laat dat nou mijn vak zijn. Wilt u gebeld worden voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek? Mail mij dan op rody@rody.nl!