U wilt een eigen bedrijf starten?

U staat op het punt een eigen bedrijf te starten. Een grote stap, want een eigen bedrijf brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Maar heeft u al gekeken wat er zoal bij komt kijken? En heeft u hiervoor zelf de juiste kennis in huis?

Ik help u graag bij deze grote stap. Samen met u kijk ik naar de wensen en naar zaken waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft.

Het is immers een bekend gezegde ‘Schoenmaker blijf bij uw leest’. U heeft veel verstand van uw beroep. Daar gaan we vanuit, want u wilt er immers een eigen bedrijf mee opzetten. Maar hoe zit het met zaken als een website? Het werven van nieuwe klanten? Uw boekhouding? Een mooi logo?

Of u nou Pedicure bent, Boekhouder, Timmerman, Personal Trainer of juist slaapadviseur… iedereen heeft een eigenlijk een website nodig als visitekaartje. De klant van tegenwoordig zoekt u namelijk online op!

En wanneer u kiest voor een eigen bedrijf, dan ontkomt u er niet aan om ook een boekhouding bij te houden en belastingen af te dragen.

Wat dacht u trouwens van een net visitekaartje met uw eigen logo erop? U wilt toch dat de klant uw gegevens meeneemt naar huis en uw telefoonnummer makkelijk ergens kan neerleggen?

Heeft u over al deze punten al nagedacht? Of staan deze punten nog op uw weg als een grote berg vragen? En ziet u door de bomen het bos nog?
Ik help u graag. En zijn er punten die ik persoonlijk niet voldoende kan beantwoorden, dan ben ik verzekerd van een goede groep partners die mij met raad en daad bij kunnen staan. Zo weet u zeker dat u een goed advies krijgt.

Eerder praatte ik al over het grote belang van een goede website. Bent u benieuwd wat ik daarmee bedoel? Klik dan hier!