U wilt een eigen bedrijf starten?

U staat op het punt een eigen bedrijf te starten. Een grote stap, want een eigen bedrijf brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Maar heeft u al gekeken wat er zoal bij komt kijken? En heeft u hiervoor zelf de juiste kennis in huis?

Ik help u graag bij deze grote stap. Samen met u kijk ik naar de wensen en naar zaken waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft.

Het is immers een bekend gezegde ‘Schoenmaker blijf bij uw leest’. U heeft veel verstand van uw beroep. Daar gaan we vanuit, want u wilt er immers een eigen bedrijf mee opzetten. Maar hoe zit het met zaken als een website? Het werven van nieuwe klanten? Uw boekhouding? Een mooi logo?

Of u nou Pedicure bent, Boekhouder, Timmerman, Personal Trainer of juist slaapadviseur… iedereen heeft een eigenlijk een website nodig als visitekaartje. De klant van tegenwoordig zoekt u namelijk online op!

En wanneer u kiest voor een eigen bedrijf, dan ontkomt u er niet aan om ook een boekhouding bij te houden en belastingen af te dragen.

Wat dacht u trouwens van een net visitekaartje met uw eigen logo erop? U wilt toch dat de klant uw gegevens meeneemt naar huis en uw telefoonnummer makkelijk ergens kan neerleggen?

Heeft u over al deze punten al nagedacht? Of staan deze punten nog op uw weg als een grote berg vragen? En ziet u door de bomen het bos nog?
Ik help u graag. En zijn er punten die ik persoonlijk niet voldoende kan beantwoorden, dan ben ik verzekerd van een goede groep partners die mij met raad en daad bij kunnen staan. Zo weet u zeker dat u een goed advies krijgt.

Eerder praatte ik al over het grote belang van een goede website. Bent u benieuwd wat ik daarmee bedoel? Klik dan hier!

Websites voor in de beauty-branche

Momenteel wordt er hard gewerkt aan deze website, zo zijn we momenteel bezig met een website met alle mogelijkheden.
Om alvast een voorbeeld te geven van een hele mooie optie: de Reserveringsmodule in de Beauty-branche, hebben we een voorbeeldpagina gemaakt. Benieuwd naar de mogelijkheden hiervan? Klik dan snel hier!