Partners

Vakgebied: Boekhouding, Belastingwetgeving, Inkomstenbelasting

Administratiekantoor Extra
Remko de Groot

Remko is mijn broer. Samen hebben wij al aan vele projecten gewerkt. Naast het runnen van zijn eigen Administratiekantoor werkt hij ook nog bij een landelijk zeer bekend bedrijf in de (groot)boekhouding. Hij is op de hoogte van alle wetgeving en regels rondom belastingen et cetera.
De belastingdienst doet het altijd voor komen alsof iedereen met gemak een aangifte kan doen. En ergens klopt dat wel. Alleen vergeten veel mensen daardoor bepaalde aftrekposten of regelingen waar men niet van op de hoogte was. In sommige gevallen kan dit wel honderden euro’s opleveren! Dus stop die koppigheid, en schakel een goed administratiekantoor in die zich elk jaar opnieuw verdiept in wetswijzigingen et cetera. Het is het waard!

Vakgebied: Juridisch advies, Juridische vertegenwoordiging (contractrecht, arbeidsrecht, ondernemersrecht, bestuursrecht), Algemene Voorwaarden

Kouwenaar Advocatuur
Antoinette Kouwenaar – de Coninck

Antoinette ken ik reeds vele jaren. Via een opdrachtgever heb ik haar ooit in mogen schakelen en sindsdien bewonder ik haar vechtersmentaliteit! Zij zet haar tanden met genoegen in een zaak, en je ziet dat ze echt plezier haalt uit haar strijd naar gerechtigheid. Passievol en uniek! Veel mensen denken vaak pas aan een advocatenkantoor als het eigenlijk al te laat is. Dek uzelf in tegen rechtszaken, en ga op voorhand al eens met Antoinette om de tafel zitten om bijvoorbeeld uw Algemene- en Leveringsvoorwaarden eens samen te stellen. Een goed begin is immers meer dan het halve werk!

Vakgebied: Product- en Bedrijfsfotografie, Portretten

JCFoto
Jan Cor van Manen

Soms ontkom je als bedrijf er niet aan, en dan moet je: een goede professionele foto van uw bedrijf of team of alleen van u als eigenaar. En dan laat ik dat graag over aan iemand die ik vertrouw. Iemand waarbij ik kan zeggen wat ik voor ogen heb, en dat dat er dan ook als resultaat uitkomt!
Jan Cor heeft in het verleden ook trouwfoto’s voor familie gemaakt en eerder fotografie voor projecten.

Vakgebied: Webhosting, Domeinregistratie, Cloudhosting

WebRuimteHosting
Hjalmar Meijer

Sinds enkele jaren zit ik persoonlijk bij WebRuimteHosting, en dit naar zeer grote tevredenheid. Voor mij persoonlijk was het een redelijke stap om naar een ‘vreemde’ hoster te gaan. Hiervoor zat ik bij bekenden van mij. Maar nooit spijt gehad!
WebRuimteHosting vraagt zeer lage bedragen voor zeer hoge service. De website is zelden down en met vragen kan je altijd bij Hjalmar terecht. Menigmaal stuurde ik de avond tegen 10 een mail met een vraag, en het is eigenlijk nog niet voorgekomen dat ik niet binnen 15 minuten een reactie kreeg. Mijn klanten sluit ik dus bij voorkeur ook over naar WebRuimteHosting. Ook de klanten zijn hier altijd tevreden over.