2017, een heel mooi begin!

Inmiddels zitten we alweer bijna 2 maanden in 2017. Wat vliegt de tijd! Maar wat heeft het jaar mij alweer veel nieuwe mogelijkheden gegeven.

Om te beginnen zijn we dit jaar begonnen met de ZZP-er aantrekken. Het motto ‘liever 20 breed-lachende ZZP-klanten dan 1 tevreden kijkende grote klant’ brengt veel voldoening! Het blijft niet bij 1 bedankje, je wordt beloond met zoveel complimenten keer op keer.

Zo heb ik dit jaar Pedicure – Nathalie mogen verwelkomen. Nathalie Boersma zocht in eerste instantie verbetering van haar bestaande website. Maar al snel kwamen we tot de conclusie dat het tijd voor een frisse wind was. Een nieuw logo met een nieuwe uitstraling. 2017 wordt immers niet alleen voor mij een nieuwe start, maar ook voor vele klanten. Het resultaat mag er wezen! Klik hier onder op het logo om naar de website te gaan.

Maar er kwam meer op mijn pad. En dat is nog wel het grootste nieuws eigenlijk: een website gericht op de kapperswereld.

Vele jaren geleden werkte ik bij een Team Kapsalon waar ik het heren-knipvak heb mogen leren. En kappers moeten tijdens hun opleiding heeeel vaak modellen hebben. Dames of heren die ze gratis mogen knippen om hun kunsten op te oefenen. Uiteraard is hier toezicht op door een ervaring trainer, maar het meeste werk wordt gedaan door de kapper/kapster in opleiding.
Ikzelf heb destijds geluk gehad, en altijd mijn modellen bij elkaar kunnen vinden onder vrienden en medewerkers van de plaatselijke C1000. Maar vele anderen zijn niet zo gelukkig. Deze zijn aangewezen op de vele facebookgroepen. Maar 1 centrale plek was er eigenlijk nog niet! En die ben ik dus gaan ontwikkelen. En hoe? Hij staat! Een mooie website met een goed systeem erachter voor advertenties. De mogelijkheden die geintegreerd zijn bevatten precies wat ik voor ogen had. Nieuwsbriefmogelijkheden die tot in detail aanpasbaar zijn, complete controle over alle advertenties en adverteerders et cetera. Kortom: ik ben heeeel trots op www.kapperzoektmodel.nl! Dus bezoek hem allemaal en spread the word!

En inmiddels staan de volgende projecten alweer klaar! 2017 brengt tot dusver veel goeds! En ik hoop dat dat bij iedereen om mij heen zo mag zijn en vooral zal blijven! 2016 heeft genoeg ellende overal bezorgd.

Binnenkort horen jullie meer over de nieuwe projecten. Voor nu: hard aan de slag, want website draaien dan uit zichzelf wel, maar ze moeten allemaal bijgehouden worden!

Geef een reactie