Larissa

Opdracht voor nieuw logo is gegeven

Al een tijdje wil ik graag een nieuw logo.

Dit kan ik natuurlijk zelf gaan ontwerpen, of bij een ervaren ontwerper neerleggen.
Maar ik heb ervoor gekozen om de jeugd een kans te geven. Mijn nichtje Larissa de Groot volgt de opleiding Grafische Vormgeving. En zij heeft dan ook van mij deze opdracht gekregen.

Larissa de Groot zal het nieuwe logo ontwerpen

Haar eerste opdracht is om een logo voor deze website te ontwerpen. En natuurlijk heb ik hier ook een flinke lijst aan wensen bij gedaan, al krijgt ze ook veel vrijheid. De voornaamste wensen: modern/strak, niet te bewerkelijk, simpel maar toch gedetailleerd.

Ik hou jullie graag op de hoogte van dit leuke project. Ik geef haar geen tijdsdruk, er staat immers nu een logo op mijn website. Ik wil vooral zien wat zij al kan en op welke vlakken zij nog moet groeien. En voor haarzelf is dit natuurlijk een goede leerweg, iets maken dat in de praktijk ook echt gebruikt gaat worden.

Na het logo, mag ze gelijk door met het ontwerpen van een nieuw visitekaartje en briefpapier. En als het goed bevalt? Dan ontwerpt ze wellicht binnenkort jouw nieuwe logo?

Geef een reactie