Rody! in een nieuw jasje!

Eind Februari wees ik jullie al op al het moois dat 2017 bracht. Inmiddels zijn we weer een aantal weken verder, en zijn er behoorlijk veel wijzigingen geweest!

Naamswijziging

Voorheen gebruikte ik de naam ‘Rody! Advies en Ondersteuning’. Deze naam had ik gekozen omdat ik Rody! te kort vond. Maar Advies en Ondersteuning gaf eigenlijk veels te weinig credits aan het werk dat ik echt lever! En als ik dan ga kijken waar ik voor sta, dan is het duidelijkheid en eenvoud. Directe communicatie en openheid en eerlijkheid. No Nonsense! Dus wat paste daar het beste bij? Gewoon Rody!, niks meer en niks minder! Daarbij komt wel een nieuwe slogan: To set up your business from scratch! Want daar ligt onze kracht als team!

En zo ga ik ook de toekomst in. Je ziet dit terug in het logo, op mijn briefpapier en visitekaartjes et cetera. Alleen op Facebook zie je het uitroepteken niet terug. Deze ondersteunen ze helaas niet. En nu we het toch over Facebook hebben: deel en like mijn pagina gerust!

Nieuw logo en nieuwe website!

Het nieuwe logo is inmiddels doorgevoerd. Deze is niet, zoals eerder vermeld, gemaakt door Larissa de Groot, maar in eigen beheer. Er was nog teveel drukte binnen de opleiding van Larissa om haar deze opdracht uit te laten voeren.
Aan het nieuwe logo heb ik ook gelijk een nieuwe website gekoppeld. Zoals jullie zien een compleet nieuwe, frisse uitstraling. Graag hoor ik jullie feedback. Vinden jullie hem overzichtelijk? En welk gevoel geeft de uitstraling jullie?

Verder ben ik druk bezig geweest met de Kapperswereld. Uiteraard draait Kapper zoekt Model nu in Nederland en België, daarnaast hebben we ook Pedicure zoekt Model en Manicure zoekt Model gelanceerd. Het wachten is nu nog op grotere naamsbekendheid en meer advertenties. Hier zijn we zeer druk mee bezig.

De drukte begint nu wat weg te zakken. Dit geeft gelukkig weer wat ruimte om op te ruimen, maar daarnaast natuurlijk ook voor nieuwe opdrachten! En misschien wel jouw nieuwe website!? Dit is vooral interessant als jij in de Beautybranche werkt en een mooie nieuwe website wilt met Reserveringsmodule! Maar uiteraard kan men ook voor andere type websites uitermate goed bij mij terecht!

We houden de nieuwsbrief dit maal kort. Zijn er vragen? Geef dan gerust een gil! En tot de volgende keer!

 

Geef een reactie